Vip.onlineturizmusmarketing.hu

Szerzői Jogok

Like Vital Kft. onlineturizmusmarketing.hu

Szerzői Jogok

A Like Vital Kft. által mükődtetett weboldalai, úgy mint az onlineturizmusmarketing.hu és a vip.onlineturizmusmarketing.hu azok teljes szöveges és grafikus tartalma, beleértve a mindenkori és korábbi hírlevél sorozatokat, cikkeket, videókat, tanulmányokat és letőlthető videós oktatási anyagokat (publikálásra való időpont nélkül), minden tartalmi, alaki és külalaki vonatkozásában szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján) és a Like Vital Kft. Kft. jogtulajdonát képezik.!

 

A weboldalak mindennemű tartalma engedély nélküli felhasználása, átdolgozása tilos, ideértve de nem kizárólag a bevételszerző tevékenységre való felhasználást.

 

A weboldal tartalma a forrás (onlineturizmusmarketing.hu) és a szerző nevének (Zsigmond László – turizmus marketing specialista) megjelölésével, működő link formájában, a szerző írásbeli hozzájárulásával felhasználható.

 

A tartalmak  jogellenes használatáért számított kötbér: Amennyiben weblapunk tartalmát, úgy mint szöveges és grafikus tartalma, beleértve a mindenkori és korábbi hírlevél sorozatokat, cikkeket, videókat, tanulmányokat és letőlthető videós oktatási anyagokat, harmadik személyek honlapján, nyomtatott médiumokban, nyilvános előadásokon, vagy bármilyen más írott, illetve szóban elhangzott módon a weblap üzemeltetőjének engedélye hiányában bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként (tartalmi oldal) napi 131.000 Ft + ÁFA, azaz napi százharmincegyezer Forint (HUF) + ÁFA összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. Másolt oldalnak minősül az is, ha az átvétel legalább a teljes oldal tartalom 25%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szövegünket,  egyedi grafikai, techmológiai megoldásainkat.  Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. – (C) 2019. (Like Vital Kft. oldaltulajdonos) A bizonyításhoz közjegyzői tartalomtanúsítást alkalmazunk a jogsértő költségére, amely közokirat.

RSS

A weboldalak cikkeinek RSS szindikációja engedélyezett. A szindikált tartalmaknak minden tekintetben meg kell egyeznie az eredeti tartalommal, ezért az RSS feed beolvasás előzetes írásbeli engedélyhez kötött.